Skip to main content

Theaterstoel actie

Act4you heeft meegedaan aan de sponsoractie Schouwburg Het Park in Hoorn. Wij kochten een theaterstoel welke wij inmiddels ook weer via verloting hebben aangeboden. 
Mariëlle van Vliet is de gelukkige winnaar en binnenkort zal zij een foto sturen van haar praktijkruimte waar de stoel komt te staan.

Van de schouwburg ontvingen wij onderstaand bedankje.

 

Beste Ellenor Act4you,
Als Vriend van Het Park houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de schouwburg. Groot onderdeel daarvan is op dit moment natuurlijk het vervangen van de stoelen.

Bedankt!
We willen u graag nogmaals ontzettend bedanken voor uw donatie aan Het Park, waardoor wij deze verbouwing mogelijk kunnen maken. Eens per kwartaal houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen bij Het Park. Daarnaast houden wij u op de hoogte van nieuwe bijboekingen gedurende het seizoen.

Voortgang van de verbouwing
Het is niet iets wat we elke dag doen: de stoelen vervangen in de Hamletzaal. Sterker nog, het is een 'eens in de 20 jaar'-project. Gelukkig gaat alles volgens plan. Vorige week zijn alle stoelen van het balkon losgeschroefd, afgelopen week was de benedenzaal aan de beurt.

Iedereen doet mee
Van techniek tot horeca, van marketing tot directie: iedereen heeft meegeholpen de afgelopen weken. Wat een monsterklus, maar wat is het leuk! Komende week worden de stoelen opgehaald door hun nieuwe eigenaren. We zijn blij dat de stoelen zo toch nog een tweede leven krijgen.

Benieuwd hoe dat nou in z'n werk gaat, het leeghalen van een theater? Bekijk deze timelaps van afgelopen week. VIDEO

Met vriendelijke groet,
Roel Vente en alle collega's van Het Park

Meer nieuws

De Alkenaer - bijzonder podium

Gouden kalveren

Trainingen binnen de zorg

Grimeur met passie voor het vak