Uittips

Heb jij een voorstelling welke je onder de aandacht wil brengen? Stuur een mailtje
en wij plaatsen die voor je.

Gratis voor mensen die bij ons staan ingeschreven met een Profiel +.

Vraag naar de voorwaarden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TARIEF


Luuk Ransijn brengt een prachtig programma met pittige teksten en mooie liedjes die raken. Een aanrader.  Kijk op luukransijn.nl

 

De dementie van Jet en Harrie

Een bijzondere voorstelling waar je als mantelzorger, verzorgende of familie naar toe kan als je met dementie in je werk of thuissituatie te maken krijgt.

Alles lijkt goed te gaan als Jet en Harrie beide met pensioen gaan. Het leven ligt aan hun voeten, totdat er dingen gebeuren die Harrie een niet-pluisgevoel geven. Jet blijkt te lijden aan de ziekte van Alzheimer. We volgen Jet en Harrie vanaf het moment waarop er niets aan de hand is, totdat Jet is verhuisd naar een verpleegafdeling. Er wordt gelachen en gehuild,  geeft een inkijk in het proces van de patiënt en haar mantelzorgers.

De voorstelling wordt op verzoek op locatie gespeeld. Wil je informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cast (wisselende samenstelling):
Jet: Linde Löbert, Ilse Roelofs
Harrie: Jan van der Hammen, Johann
Glaubitz, Arie Berkhof
Petra/verteller: Barbara Oppelaar, Jan van der
Hammen

Korte impressie 

Zeer geschikt voor zorgmedewerkers, vrijwilligers maar ook zeker voor mantelzorgers, familieleden, of naasten van mensen met dementie!

19-12-2019
Speel je mee in een voorstelling?

Heb jij een voorstelling welke je onder de aandacht wil brengen? Stuur een mailtje en wij plaatsen die voor je.
Gratis voor mensen die bij ons staan ingeschreven. Niet ingeschreven? Vraag naar de voorwaarden.
TARIEF

Copyright, All Rights Reserved 2018 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Totoweb.