Uittips

Heb jij een voorstelling welke je onder de aandacht wil brengen? Stuur een mailtje
en wij plaatsen die voor je.

Gratis voor mensen die bij ons staan ingeschreven. Niet ingeschreven? Vraag naar de
voorwaarden.

TARIEF

Gare de Lyon wegens succes verlengd maar data nog niet bekend.

Al voor het 4e seizoen zijn  Bartho Braat en Jette van der Meij te zien in "Gare de Lyon".  Een prachtig toneelstuk gebaseerd op een ware gebeurtenis. Het vertelt het verhaal van Rachel en Gerard, twee jonge gelieven in het Parijs van 1942. Als de Duitsers de stad bezetten, verandert hun leven radicaal: Rachel moet als Jodin de stad ontvluchten en Gerard gaat bij het verzet. Pas dertig jaar later ontmoeten zij elkaar opnieuw en vertellen hun levensverhalen. Het verhaal wordt niet chronologisch verteld. Door deze caleidoscopische opbouw wordt het publiek geprikkeld om zich langzaamaan een beeld te vormen van het leven van twee mensen die in de oorlog kwetsuren opgelopen hebben en daarmee in het reine moeten zien te komen. Dit fragmentarisch karakter is ook doorgetrokken in de regie. Zo wordt het verhaal onderbroken door een zestal life gezongen liederen die belangrijke gebeurtenissen of emoties extra tijd en aandacht geven. Speelijst.

Meer informatie over de productie

De dementie van Jet en Harrie

Een bijzondere voorstelling waar je als mantelzorger, verzorgende of familie naar toe kan als je met dementie in je werk of thuissituatie te maken krijgt.

Alles lijkt goed te gaan als Jet en Harrie beide met pensioen gaan. Het leven ligt aan hun voeten, totdat er dingen gebeuren die Harrie een niet-pluisgevoel geven. Jet blijkt te lijden aan de ziekte van Alzheimer. We volgen Jet en Harrie vanaf het moment waarop er niets aan de hand is, totdat Jet is verhuisd naar een verpleegafdeling. Er wordt gelachen en gehuild,  geeft een inkijk in het proces van de patiënt en haar mantelzorgers.

De voorstelling wordt op verzoek op locatie gespeeld. Wil je informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cast (wisselende samenstelling):
Jet: Linde Löbert, Ilse Roelofs
Harrie: Jan van der Hammen, Johann
Glaubitz, Arie Berkhof
Petra/verteller: Barbara Oppelaar, Jan van der
Hammen

Korte impressie 

Zeer geschikt voor zorgmedewerkers, vrijwilligers maar ook zeker voor mantelzorgers, familieleden, of naasten van mensen met dementie!

19-12-2019
Speel je mee in een voorstelling?

Heb jij een voorstelling welke je onder de aandacht wil brengen? Stuur een mailtje en wij plaatsen die voor je.
Gratis voor mensen die bij ons staan ingeschreven. Niet ingeschreven? Vraag naar de voorwaarden.
TARIEF

Copyright, All Rights Reserved 2018 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Totoweb.