Skip to main content

Communicatietraining

 • Ons motto: Kostbaar is de wijsheid door ervaring verkregen (R. Ascham)

   

  Goede communicatie is van groot belang om misverstanden te voorkomen. Intern contact tussen collega’s en extern met klanten. Het inzetten van acteurs bij een communicatietraining werkt zeer efficiënt.
  Een cursus voor nieuw personeel, of een “opfriscursus” voor medewerkers is een goede investering.
  Steekwoorden: vertrouwelijke sfeer – persoonlijke aandacht – ervaring – humor – doelgericht.
  Kostbaar is de wijsheid door ervaring verkregen – (R. Ascham)

  Act4you bemiddelt voor trainingsacteurs die inzetbaar zijn voor allerlei branches. Zij hebben kennis van diverse communicatiemodellen. Ook werken wij samen met een groep trainers zodat er desgewenst een complete training verzorgd kan worden.
  Onze specialisatie is het inzetten van acteurs bij conflict- en mediationgesprekken, waarbij twee acteurs de partijen spelen en ook in de zorg is ruime ervaring.
  Daarnaast werken wij voor trainingen op het gebied van verkoop, verbale agressietraining, baliegesprekken, onderwijs, functioneringsgesprekken, telefoontraining etc. Wij schrijven desgewenst zelf de casussen voor rollenspelen.

   

 • Cursussen en Workshops

  Wij geven workshops (dagdelen), cursusdagen en in overleg incompany.

  Voor mediators (in opleiding) bieden wij dagdelen oefensessies aan. 

  Ook privécoaching mogelijk.

 • Locatie

  in Alkmaar of in overleg elders in het land

REVIEW

Ik heb het genoegen mogen smaken nu een aantal maal met Ellenor als collega (zij als actrice) te mogen werken. Dat genoegen wordt vooral gekenmerkt door haar professionaliteit in het neerzetten van de bewuste rol die de ander in staat stelt te oefenen in welke situatie dan ook. Iedere keer mooi om te zien hoe zij de ander aan het oefenen c.q. ontdekken krijgt. Door haar inbreng krijgt de training echt een toegevoegde meerwaarde om vanuit de opgedane kennis van de training een goed begin te maken met het toepassen daarvan. Ik beveel haar dan ook van harte aan als je wil leren imaginaire bergen te beklimmen, of die beren van je weg af wilt halen of af wil van hersenspinsels die je dwars zitten.

Richard Toussaint (trainer via BVO)

 Minder weergeven