Skip to main content

Reviews

Reacties van cursisten en opdrachtgevers

Ellenor verzorgt al enige jaren trainingen bij Horizon Zorgcentrum. Haar praktijkgerichte aanpak sluit goed aan bij de werkervaring van de medewerkers. Ze weet theorie en praktijk effectief te combineren en stimuleert ons om buiten onze comfortzone te denken. Haar trainingen hebben een positieve impact op ons team en we waarderen haar expertise enorm.

Miranda - extern Personeelsadviseur (april 2024)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zoals beloofd zou ik je nog een terugkoppeling geven van mijn sollicitatiegesprek van vandaag. Ik ben aangenomen! Ik heb jouw tips zeker meegenomen in het gesprek. Sterker nog, ze vonden dat ik zo makkelijk sprak. Ik ben enorm blij. Nogmaals bedankt! 

Reactie van een deelnemer in een training persoonlijke effectiviteit i.o. BVO (nov. 2023)

-----------------------------------------------------------------------------

Enorm veel gehad aan de waardevolle coaching van Ellenor Spreeuw, eigenaar van Act4you Casting. Gedurende de sessies met Ellenor heb ik veel geleerd om te komen tot een succesvol assessment. Haar betrokkenheid en professionele begeleiding zijn waardevol voor iedere (startende) mediator!

Reactie Michael Lanting via LinkedIn (2023)

--------------------------------------------------------------------------------

Graag wil ik je bedanken voor de leuke middag die wij hebben gehad door de training die je ons hebt gegeven. Heel waardevol en goed ontvangen door alle deelnemers.

Tot zeker nog een keer. Fijn weekend voor nu alvast.

Met vriendelijke groet,
Ineke Venema (Hollands Kroon)
Coördinator In Gesprek - Team Geschillen, Klachten & Bekendmakingen

------------------------------------------------------------------------------------

Ha Ellenor,

Heb net gehoord dat ik ben geslaagd !
Dank voor jullie bijdrage daarin !

Arjen Dirk (oktober 2021) kandidaat video-assessment mediation 

Review Sylvie Mastop

(Sylvie Mastop - augustus 2021)

Goed nieuws voor mij zo vlak voor het weekend 😁. De video is beoordeeld (InTop) en ik ben geslaagd! Ik ben er heel blij mee en wil jou en de actrice (Tineke) nogmaals danken voor jullie hulp, feedback en uiteraard de video.
(Josta H. geslaagd januari 2021)

Ik heb goed nieuws! Ik heb de video-opname van het conflict burenruzie dat 14 januari is opgenomen ingestuurd en het is voldoende. Dat betekent dat ik mij nu officieel mag inschrijven in het Mfn register. Vanzelf sprekend ben ik daar heel erg blij mee!!! Bedankt voor jouw bijdrage in mijn proces!!!
(cursist Mediation College 2019/2020)

Mijn video assesment voor toelating bij de MfN is goedgekeurd! Dank Ellenor, voor je fijne persoonlijke en professionele begeleiding bij het opnemen.
(Mariël van Oosten - Scholten november 2020)

Ik heb goed nieuws! Ik heb de video-opname van het conflict burenruzie dat 14 januari is opgenomen ingestuurd en het is voldoende. Dat betekent dat ik mij nu officieel mag inschrijven in het Mfn register. Vanzelf sprekend ben ik daar heel erg blij mee!!! Bedankt voor jouw bijdrage in mijn proces!!!
(cursist Mediation College 2019/2020)

Ik heb gistermiddag post ontvangen van Intop, dat ik geslaagd ben voor mijn examenvideo! Nogmaals dank voor alles en heel graag tot een volgende keer.
(cursist Mediation College 2019/2020)

Ellenor is een warme, betrokken vrouw. Haar adviezen maken werkelijk het verschil. Ik beveel Coach4you van harte aan.
(José - cursist Mediationopleiding 2018)

Dank hulp voorbereiden examen mediation Op 6 en 11 juli in het totaal 4 oefensessies gedaan voor een live-assessment mediation. Professionele acteurs en gerichte feedback. Daar heb ik heel veel aan gehad. Uiteindelijk oo woensdag 12 juli geslaagd voor het live-assessment!
(Kees, cursist Mediation opleiding - 2017)

 

  • Hits: 14143