CURSUSAANBOD

lees hier uitleg of direct naar de  CURSUSAGENDA

 • Communicatietraining voor iedereen.
  Tijdens 3 cursusavonden krijg je meer inzicht in hoe je overkomt en hoe onduidelijkheden vermeden kunnen worden.  

 • Oefensessies voor mediators
  Mediators die willen oefenen voor het examen of ondersteuning wensen bij intervisie kunnen bij ons oefensessies boeken waarbij acteurs de partijen spelen. Je krijgt uitgebreide feedback.
  Data op aanvraag, zowel individueel als kleine groepjes.
  Bekijk de promotievideo    of    Voorbeeld oefengesprek

 • Video-assessments voor mediators
  Mediators  die video-examen willen doen om deze naar InTop te kunnen sturen kunnen nu ook bij Act4you terecht.
  Je kunt kiezen uit alleen opname, maar ook eerst nog theorie doorspreken, eventueel feedback naar aanleiding van eerder examen doornemen en daarna een opname.
  Onze acteurs hebben ruime ervaring binnen de mediation.
  Data op aanvraag, zowel individueel als met 2 personen te boeken.
  Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-30035399
  Bekijk de video filmrol

 • Workshop trainingsacteren basis
  Voor iedereen die overweegt trainingsacteur te worden. Wat houdt het vak in, wat heb je nodig en waar kan je een opleiding volgen. Er wordt ook geoefend.

 • Coaching voor (aankomend) acteurs
  Heb je hulp nodig bij je auditie. Of wil je advies over het combineren van hobby en werk, of zelfs van je hobby je werk maken?  Via Coach4you.nu bieden wij ondersteuning, een klankbord of oefensessies.

 • Uitgebreide informatie en data in de CURSUSAGENDA

Reacties van cursisten

(n.a.v. Oefensessies en Video-assessments Mediation)

Goed nieuws voor mij zo vlak voor het weekend 😁. De video is beoordeeld (InTop) en ik ben geslaagd! Ik ben er heel blij mee en wil jou en de actrice (Tineke) nogmaals danken voor jullie hulp, feedback en uiteraard de video.
(Josta H. geslaagd januari 2021)

Mijn video assesment voor toelating bij de MfN is goedgekeurd! Dank Ellenor, voor je fijne persoonlijke en professionele begeleiding bij het opnemen.
(Mariël van Oosten - Scholten november 2020)

Ik heb goed nieuws! Ik heb de video-opname van het conflict burenruzie dat 14 januari is opgenomen ingestuurd en het is voldoende. Dat betekent dat ik mij nu officieel mag inschrijven in het Mfn register. Vanzelf sprekend ben ik daar heel erg blij mee!!! Bedankt voor jouw bijdrage in mijn proces!!!
(cursist Mediation College 2019/2020)

Ik heb gistermiddag post ontvangen van Intop, dat ik geslaagd ben voor mijn examenvideo! Nogmaals dank voor alles en heel graag tot een volgende keer.
(cursist Mediation College 2019/2020)

Ellenor is een warme, betrokken vrouw. Haar adviezen maken werkelijk het verschil. Ik beveel Coach4you van harte aan.
(José - cursist Mediationopleiding 2018)

Dank hulp voorbereiden examen mediation Op 6 en 11 juli in het totaal 4 oefensessies gedaan voor een live-assessment mediation. Professionele acteurs en gerichte feedback. Daar heb ik heel veel aan gehad. Uiteindelijk oo woensdag 12 juli geslaagd voor het live-assessment!
(Kees, cursist Mediation opleiding - 2017)

 


 

Workshops en cursussen

Act4you organiseert regelmatig workshops en cursusdagen. Trainingsacteren, acteren voor kinderen en volwassenen, auditietraining, specialisaties voor trainingsacteurs, communicatietrainingen etc.

Staat je interesse er (nog) niet bij - je kunt altijd een verzoek indienen.

Tevens plaatsen wij relevante cursussen van collega's.

Geef jij een workshop of cursus die je via ons onder de aandacht wil brengen? Mail ons de gegevens. Voorwaarden:

Je betaalt hiervoor € 25,- (ex btw) per maand of deel daarvan. Als je minimaal 5% korting geeft aan mensen die via ons boeken dan betaal je voor de plaatsing € 20,- per maand (of deel) ex btw.    Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright, All Rights Reserved 2018 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Totoweb.