Skip to main content

Onze profiel + mensen

Hieronder alle mensen met een Profiel+ die u rechstreeks kunt boeken (en via ons uiteraard).  Op de pagina onze mensen staat ook nog een deel van ons bestand met figuranten  en acteurs .  Zoekt u een specifiek type?  mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u abonnee? 

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende artiest conform de Algemene voorwaarden (bijlage1 -rechtstreeks boeken) - na te lezen op pagina contact.

Staan er geen contactgegevens bij de artiest vermeld stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   ovv  Uw abonneenummer, naam en ID artiest. Wij sturen uw aanvraag direct door naar de desbetreffende persoon.

Bent u nog geen abonnee?

Voor € 95,-  per jaar krijgt u toegang tot onze profiel + mensen en krijgt u korting op door ons verzorgde castings. (Trainingsacteurs mogen niet rechtstreeks geboekt worden)
Informatie of Word lid

Wil je als acteur, figurant, artiest ook genieten van de voordelen (rechtstreeks te boeken, korting op workshops, coaching etc. 
Kies voor Profiel+ 
Voor € 17,50 per kalenderjaar 2024  
WORD LID

Log hier in om de profiel+ acteurs/figuranten te zien

Login Form

Zoek hieronder in de Profiel + accounts
Figuranten en acteurs mogen rechtstreeks geboekt

BOEKEN TRAININGSACTEURS ALLEEN VIA ACT4YOU !