Skip to main content

Waarschuwing malafide modellenbureau

Via Radar vernamen wij het volgende bericht m.b.t. JosModels. Een modellenbureau dat niet betrouwbaar is (ook op de website van de politie wordt hiervoor gewaarschuwd).

Wil je modellenwerk gaan doen ga dan naar een erkend modellenbureau zoals bijvoorbeeld Elite Amsterdam.

En met betrekking tot het betalen van inschrijfgeld leggen wij ook graag uit hoe dat bij ons werkt. Je kunt je bij Act4you gratis inschrijven als figurant/edelfigurant, acteur etc. Ook kan je aangeven of je model bent, echter wij hebben relatief weinig opdrachten voor modellenwerk. Wij bemiddelen vooral voor figuratie en acteerwerk in (bedrijfs) films en voor trainingsacteurs.

Als je gebruik wil maken van de optie om met uitgebreide informatie op de website te staan met zelfs verwijzing naar een eigen website dan betaal je een jaarbijdrage van € 12,50 (prijs 2022).

Pas dus op om je zomaar in te schrijven bij een onbekend bureau, betaal nooit voor een verplichte fotoshoot. UIteraard heb je wel castingfoto's nodig maar daar kies je dan zelf voor of je die door het castingbureau dan wel door een fotograaf laat maken. Meer informatie hierover lees je ook op onze website. https://act4you.nl/casting/fotografie

 

Video van de uitzending. RADAR

Meer nieuws

Waarschuwing malafide modellenbureau

Bedrijfsfilm - ook voor ZZP'rs

Gebakken Meeuw / Het Volk 5, 7,12 en 14 april

Ludique! brengt Robert Long