Skip to main content

Cursus trainingsacteren bij mediation - voorjaar 2024

Cursus inhoud
Datum, tijd & locatie:
datum wordt via datumprikker gekozen
09.30 - 16.30 uur
Noord-Holland
Kosten
€ 315,- ex btw
€ 295,- ex btw voor Profiel+ leden Act4you en leden NvVT
Extra informatie

Bedrag is incl. koffie/thee/water -  excl. lunch

Heb je interesse mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe speel je in op de interventies die de mediator doet of nalaat. Hoe bied je een platform waarmee de mediator zijn vaardigheden kan laten zien. Hoe ga je om met casuïstitiek van een conflict.

Een mooie specialisatie,  er wordt theorie behandeld en geoefend met rollenspel.

Bij deze gesprekken speel je met een andere acteur samen, dus naast de informatie over je rol en conflict welke je dient te kennen moet je ook kunnen improviseren.
De gesprekken duren 30 tot 40 minuten, heel anders dan bij een gemiddeld rollenspel.

De cursus wordt gegeven door Ellenor Spreeuw , zij heeft de mediationopleiding gevolgd en werkt al sinds 2005 als trainingsactrice en co-trainer bij Mediationopleidingen. Tevens begeleidt ze mediators op weg naar het examen en faciliteert de video-assessments mediation. 's Middag is er een mediator aanwezig voor korte oefengesprekken.

Om hieraan deel te kunnen nemen is het van belang dat je al redelijke ervaring hebt als trainingsacteur.  Eventueel zijn mediators met acteerervaring ook welkom. 

Als je deze dag hebt gevolgd kan je je bij opleidingsinstituten voor mediation (en buurtbemiddeling) aanbieden als trainingsacteur.

Tevens kan je op onze website als trainingsacteur met dit specialisme vermeld worden.

Optioneel:  
Je kunt aanvullend nog aanmelden voor een oefenmiddag met een mediator waarbij je een mediationsessie van 30 minuten speelt en feedback krijgt. Kosten € 135,00

Cursusgroep van 4 tot 6 deelnemers


 

Meld je nu aan!