Cursus trainingsacteren bij mediation - combinatie met auditie

Cursus inhoud
Datum, tijd & locatie:
datum volgt
09.30 - 16.30 uur
Alkmaar
Kosten
€ 495,00
incl. een auditiesessie
Extra informatie

auditiesessie wordt op een andere datum vooraf gepland

Waarbij wordt een trainingsacteur ingezet en hoe kan je ondersteuning bieden bij hun opleiding. Hoe speel je in op de interventies die de mediator doet of nalaat. Hoe bied je een platform waarmee de mediator zijn vaardigheden kan laten zien. Hoe ga je om met casuïstitiek van een conflict.

Een uitgebreide specialisatie, zowel theorie als ook oefenen met rollenspelen. 

Deze cursus is voor trainingsacteurs die zich in dit vakgebied willen specialiseren. Ook als je niet bij mediationopleidingen aan de slag gaat - de communicatietechnieken zijn bij andere trainingen ook goed toe te passen. 

De cursus wordt gegeven door Ellenor Spreeuw , zij heeft de mediationopleiding gevolgd en werkt al sinds 2005 als trainingsactrice en co-trainer bij Mediationopleidingen. Tevens begeleidt ze mediators op weg naar het examen en faciliteert de video-assessments mediation.

Co-trainer is Audrey Pocorni (mediator/trainer)

Om hieraan deel te kunnen nemen is het van belang dat je al ervaring hebt als trainingsacteur. Eventueel zijn mediators met acteerervaring ook welkom. 
Je neemt eerst deel aan een auditie waarbij wordt gekeken naar je spel(techniek) en kennis van mediation. De leerdoelen worden meegenomen in de cursus.

 

Meld je nu aan!
Copyright, All Rights Reserved 2018 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Totoweb.