Workshop stemgebruik - nieuwe datum volgt 2023

Cursus inhoud
Datum, tijd & locatie:
datum volgt 2023
09.30 uur aanvang
Alkmaar
Kosten
€ 75,- ex btw
Profiel Plus 5 euro korting
Extra informatie

Met o.a. de techniek Lax Vox  - door Marielle van Vliet

Heb jij ambities om (meer) stemwerk te gaan doen of zing je? Dan is je stem dus je instrument en die moet je goed verzorgen, onderhouden. Waarschijnlijk heb je er al eens over gehoord of misschien doe je het al; Lax Vox, of ook wel “bubbelen”. Maar wat is nu zo goed aan deze methode? Hoe werkt het precies? En op welke manier haal je er alles uit wat specifiek voor jouw zang- of spreekstem nuttig is? Tijdens deze workshop wordt deze methode besproken en tevens krijg je andere nuttige tips. Voor ieder die interesse heeft in het werk als voice-over en  voor iedereen die zingt is het een aanrader.

Marielle van Vliet is werkzaam als logopedist, stem-en spraakcoach. Zij werkt zelf ook als voice-over en weet dus wat erbij komt kijken. Zij zal je in deze workshop veel vertellen over de stem als instrument en je ook laten ervaren wat Lax Vox als stemverzorgingstechniek je kan bieden.
Mocht je na deze workshop meer willen weten over je stem, coaching wensen als zanger of spreker dan is een workshop voor gevorderden of individuele coaching uiteraard mogelijk.

Locatie Act4you – Alkmaar / Aantal deelnemers minimaal 4 tot maximaal 10
Prijs € 75,- per persoon ex btw.  Heb je een Profiel+ account dan betaal je slechts € 70,- ex btw. 
Materiaalkosten € 5,- of zelf meenemen (info ontvang je bij bevestiging).
Aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv STEMWORKSHOP

Meld je nu aan!
Copyright, All Rights Reserved 2018 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Totoweb.