Skip to main content

Workshop stemgebruik

Cursus inhoud
Datum, tijd & locatie:
via datumprikker
14.00
Alkmaar
Kosten
€ 80,-
Extra informatie

Groep van minimaal 5 personen. Datum wordt via datumprikker bepaald zodra er voldoende geïnteresseerden zijn.

Individuele coaching ook mogelijk
aanmelden per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor voice-overs, acteurs, zangers, met o.a. uitleg over de techniek Lax Vox  - door Marielle van Vliet

Ben je voice-over of heb jij ambities om (meer) stemwerk te gaan doen. Ben je acteur of zing je. Je stem is je instrument en die moet je goed onderhouden. Waarschijnlijk heb je er al eens over gehoord of misschien doe je het al; Lax Vox, of ook wel “bubbelen”. Maar wat is nu zo goed aan deze methode? Hoe werkt het precies? En op welke manier haal je er alles uit wat specifiek voor jouw zang- of spreekstem nuttig is? Tijdens deze workshop wordt deze methode besproken en tevens krijg je andere nuttige tips. Dus vind jij je stem ook zo belangrijk dan is dit een interessante keuze.

Marielle van Vliet is werkzaam als logopedist, stem-en spraakcoach. Zij werkt zelf ook als voice-over en zingt, dus weet ze uit ervaring wat erbij komt kijken. 
Individuele coaching is ook mogelijk.

Groepsworkshop 2,5 uur  € 90,- per persoon ex btw en 5,- materiaalkosten. 

Individuele coaching:
STAP 1 - intake  max 45 minuten  € 55,-
STAP2 - Je ontvangt een verslag en een uiteenzetting van een (eventueel) vervolg zodat je weet waar je aan toe bent.
STAP 3 - Elke volgende afspraak is € 30 euro per 30 minuten. € 45 euro per 45 minuten.  Van elke afspraak krijg je een verslag.

Marielle: "Ik ga er namelijk van uit bij het werken aan de stem en spraak, “inzicht” in het hoe en waarom een voorwaarde is. De verslagen zijn dus een naslagwerk. Zo kun je met gegeven oefeningen en/of adviezen in eigen tempo en met zo min mogelijk contactmomenten aan de slag met jouw vraag."

Prijzen zijn excl. btw


Website Marielle van Vliet - Stem&

Aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv STEMWORKSHOP 

Meld je nu aan!