Cursusdag trainingsacteren basis - 20 april 2021

Cursus inhoud
Datum, tijd & locatie:
20 april
van 09:30 uur tot 16:30 uur
Alkmaar
Kosten
€ 180,-
Profiel Plus leden € 160,-
Extra informatie
Cursusdag trainingsacteren basis

Voor acteurs die nog weinig of geen ervaring hebben als trainingsacteur maar daarmee aan de slag willen gaan. Uitgebreider dan de workshop. Meer ruimte voor rollenspelen.

Je krijgt uitleg over wat het vak inhoudt, wanneer wordt een trainingsacteur ingezet. Basistechnieken, wat maakt het zo anders dan een rol in een film of toneelstuk. En er zal ook met rollenspelen geoefend worden. Na afloop krijg je informatie waar je een opleiding kunt gaan volgen. Prijzen daarvoor variëren van € 1000,- korte cursussen tot ruim € 4000,- voor ca. 20 dagen les. Derhalve goed om vooraf te weten of zo'n opleiding zinvol is en bij je past.

Mail als je interesse hebt in deze uitgebreide introductiedag.

Privécoaching ook mogelijk. Dus overweeg je dit vak te willen gaan uitoefenen of ben je al gestart en heb je extra ondersteuning nodig? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heb je interesse maar past deze datum niet, abonneer je op onze nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte van nieuwe data.

*Heeft u zelf een groep geïnteresseerden dan kunnen wij ook op locatie een workshop aanbieden - max. 10 deelnemers. Dan zijn de kosten € 395,-  voor halve dag (workshop) € 795,- voor een cursusdag (locatie en consumpties zelf regelen of in overleg door ons laten verzorgen). Bedragen excl. BTW en reiskosten vanuit Alkmaar.

Neem voor een workshop op locatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meld je nu aan!

Vul een naam in.
Vul een e-mail adres in.
Vul een telefoonnummer in.
Selecteer een cursus
0.00 EUR
Kies een betaalmethode
Invalid Input

Copyright, All Rights Reserved 2018 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Totoweb.