Met een Basis Account kunt u gebruik maken van de uitgebreide zoekfuncties op de website en op die manier de juiste figurant of acteur snel vinden.
Ook kunt u oproepen laten plaatsen en daarmee uw bereik vergroten.
Voor een jaarabonnement betaalt u tijdelijk slechts € 25,00


Wij zijn u graag van dienst.

Ellenor Spreeuw - Act4you 

€ 25, - per jaar.

Met een Pro Account kunt u gebruik maken van de uitgebreide zoekfuncties op de website en op die manier de juiste figurant of acteur snel vinden.

Heeft u een Pro Account dan krijgt u 10% korting bij het door Act4you laten verzorgen van een live-casting (d.w.z. als wij mensen uitnodigen om naar een casting te komen voor vervullen van een rol).

Bij elke oproep kunt u kiezen of u zelf de selectie wil verzorgen dan wel Act4you een casting te laten doen. Wij zijn u graag van dienst.


U betaalt slechts € 150,- extra - dus totaal € 175,- totaal per jaar.

€ 150, - per jaar.
  
Dank voor uw bezoek aan onze website! We hopen dat u er veel plezier aan beleeft!
  • Van jong tot ouder - van figurant tot acteurs
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk
  • Begeleiding jong talent
  • Communicatietrainingen
  • Wij ondersteunen Stichting Alkmaars Talent (t.b.v. Jeugdcultuurfonds)
Als je bij ons staat ingeschreven als artiest of producent ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Sta je niet ingeschreven maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor algemeen nieuws.

Gelukkig ook serieuze figuranten - dank aan Tom

In de nieuwsbrief van juli schrijf je dat soms figuranten niet komen opdagen. Dus ik (Nel) laat graag ook een ander verhaal horen.

Tom kreeg donderdagmiddag uitslag van zijn studie/ laatste toetsen van maandag en dinsdag. Die waren beslissend of hij door kon gaan. Hij heeft ze gehaald. Dus hij wilde dat ‘s avonds met studiegenoten gaan vieren. Een kwartier later donderdagmiddag kwam bericht  of hij naar Arnhem kon komen vrijdagmorgen voor het figureren.

Hij is niet gaan feest vieren. Om 5.30 uur stond de wekker, om om 8.10 uur in Arnhem te zijn. Hij plande expres een trein eerder dan nodig was, om er echt op tijd te zijn. Alleen het openbaar vervoer dreigde roet in het eten te gooien: de trein in A’dam of Utrecht ging niet. Uiteindelijk is hij, met vertraging, in Arnhem aangekomen om half negen.

En hij had er , zoals hij het noemde, een leuke ervaring met de opnames en het spelen. De figuranten maakten kennis met gedetineerden, kregen het werk te zien wat die deden. Al met al, ondanks de lange en vertraagde reis, vond hij het een interessante  ervaring.

Copyright, All Rights Reserved 2017 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Semster.