Zet je in tijdens Marathonactie KWF

 Man - Vrouw
van 8 tot 80
1
van 17 mei tot 17 mei
Alkmaar

per omgaande

17 mei is de Marathon tegen Kanker om geld in te zamelen voor KWF zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden naar deze vreselijke ziekte. Veel BN'rs zullen meedoen aan de acties, hardlopen, triathlon, maar ook andere sponsoracties. Maar iedereen kan zijn steentje bijdragen. En omdat ALKMAAR dit jaar het centrale punt is met LIVE-TV vanaf het Waagplein zal ook Act4you een "Marathon" organiseren. Pas afgelopen week werd bekendgemaakt dat onze stad is uitgekozen. Caroline Tensen die de presentatie gaat doen kwam persoonlijk naar Theater de Vest om een oproep te doen aan Alkmaarse ondernemers en inwoners om een bijdrage te leveren. Daarvoor hebben wij hulp nodig van artiesten en vrijwilligers bij de organisatie. Wat is het plan? Een soort van Marathon - 42 ACTS aanbieden waar publiek bij kan komen kijken. De opbrengst is voor het KWF en we hopen dan 's avonds een mooie cheque te kunnen aanbieden. Dus wil jij optreden tijdens de Act4you-Marathon meld je snel aan, want het is kortdag.De planning is om de voorstelling in de middag of vroege avond te organiseren, locatie nog niet bekend.   Wat zoeken wij? Zangers, zangeressen, muzikanten, jongleurs, goochelaars, cabaratiers - kortom artiesten. Vrijwilligers die ons willen helpen bij de organisatie.   Stuur een mail met je naam, leeftijd, mobiele nummer en wat je voor ons kunt betekenen.  

Uitslag

Je ontvangt ca. nvt bericht

Interesse in deze opdracht?

Vul a.u.b onderstaand formulier in.

Als je bij ons staat ingeschreven als artiest of producent ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Sta je niet ingeschreven maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor algemeen nieuws.

Het was erg leuk om te doen, het was even zoeken maar uiteindelijk heb ik het gevonden! 

Meteen opgevangen door de regie en in het kort uitgelegd wat de bedoeling was.

Een zender opgekregen en ik mocht aan de slag. Eenmaal binnen verliep het super, leuke gasten aan tafel en we hebben gezellig gepraat en lekker gegeten. 

Super voor deze eerste opdracht, ik heb er zin in om vaker te mogen werken voor jullie! 

Groetjes Tessa. 

  • Van jong tot ouder - van figurant tot acteurs
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk
  • Begeleiding jong talent
  • Communicatietrainingen
  • Wij ondersteunen Stichting Alkmaars Talent (t.b.v. Jeugdcultuurfonds)
Copyright, All Rights Reserved 2017 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Semster.