Mooie voorstelling van ERVAREA bijgewoond

Woensdagavond 5 juni de voorstelling "De dementie van Jet en Harrie" bijgewoond door Theatergroep Ervarea zo prachtig gebracht.


Een inkijkje in het leven van het echtpaar Jet en Harrie. We zien ze in hun huis babbelend aan de eettafel hoe ze willen gaan genieten van hun pensioen. Maar helaas het lot beslist anders. Barbara leidt ons door de episodes heen en is soms ook even dochter Petra. 

Ervarea Jet en Harrie klein
Naast de indrukwekkende scènes wordt er ook interessante informatie gegeven over wat dementie doet met je brein. Hoe kan je beter omgaan met mensen die last hebben van deze slopende aandoening. Het is een waardevolle avond. Een voorstelling die iedereen die op wat voor voor manier ook betrokken is bij dementie zou moeten zien. Of je nu partner/mantelzorger bent of in de zorg werkt of als vrijwilliger hiermee in aanraking komt - je krijgt een mooi en beter beeld.  Doorgaans wordt de voorstelling op bestelling gespeeld, dat kan voor 15 personen in een kleine setting, maar ook voor 100 mensen in kleine theaterzaal. Interesse?  Neem vrijblijvend contact op.
mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-30035399

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen.
Waarom Act4you
  • Van jong tot ouder - van figurant tot acteurs
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk
  • Begeleiding jong talent
  • Communicatietrainingen
  • Wij ondersteunen Stichting Alkmaars Talent (t.b.v. Jeugdcultuurfonds)
  • Aangesloten bij Stichting De Waaier in kader Maatschappelijk ondernemen

Referenties

Ester - opdracht Arka Media

Het waren erg prettige mensen om mee samen te werken, heel gastvrij en het draaien an sich werd goed geregisseerd. Jeroen is een fijne collega, goed voorbereid en hij gaf ook naturel tegenspel. Het stond er bijzonder snel op, hoop dat het resultaat mooi wordt! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!