VOORDELIGE CASTINGFOTO'S

Zorg regelmatig voor nieuwe foto's in je profiel. Helaas hebben wij onlangs een aantal mensen moeten berichten dat ze niet geboekt konden worden omdat er geen of een niet recente foto in hun profiel stond. Het is dus super belangrijk dat je goede foto's hebt. Veel figuranten/acteurs vinden dat vaak te kostbaar. Fotostudio Lucien Kroon in Alkmaar biedt mensen van Act4you de mogelijkheid om een korte shoot te boeken - dat wil zeggen dat je ca. 10 à 15 foto's voor slechts € 40,-.

DATA: 
woensdag 25 oktober  -13.00-16.00 uur
Zaterdag 18 november  - 10.00-13.00 uur

Stuur mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ovv CASTINGFOTO'S en vermeld welke datum je voorkeur heeft.

(als je een uitgebreide shoot wil kan dat natuurlijk ook, dan heb je tijd voor een kledingwissel, dus bijvoorbeeld een cashual outfit en een zakelijke. Voor zo'n shoot betaal je € 70,- (voor mensen Act4you)  op aparte afspraak.


  • Van jong tot ouder - van figurant tot acteurs
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk
  • Begeleiding jong talent
  • Communicatietrainingen
  • Wij ondersteunen Stichting Alkmaars Talent (t.b.v. Jeugdcultuurfonds)
Als je bij ons staat ingeschreven als artiest of producent ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Sta je niet ingeschreven maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor algemeen nieuws.

Dank hulp voorbereiden examen mediation

Op 6 en 11 juli in het totaal 4 oefensessies gedaan voor een live-assessment mediation. Professionele acteurs en gerichte feedback. Daar heb ik heel veel aan gehad. Uiteindelijk oo woensdag 12 juli geslaagd voor het live-assessment!

 

Copyright, All Rights Reserved 2017 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Semster.