DINNER FOR ONE komt terug wegens overweldigende belangstelling. Nieuwe personages, nieuwe teksten. in Slot Zeist en in de Oranjerie van Paleis Soestdijk.

Mevrouw Sophie heeft voor haar verjaardag weer 4 overleden Nederlandse vrienden uitgenodigd om een interessante conversatie mee te voeren. Echter de vrienden zijn overleden en butler James neemt hun personages en tekst over om mevrouw een heerlijk verjaarsdiner te bezorgen. Intussen serveert hij het diner en toast bij iedere gang met mevrouw Sophie namens iedere gast.. Dit laat wel zijn sporen na !!
En.. op weg naar het buffet komt hij weer die tijgerkop tegen……

Dezelfde procedure als vorig jaar, mevrouw Sophie?
Dezelfde procedure als ieder jaar, James!

De oorspronkelijke Engelse sketch, bekend van de televisie op Oudejaarsavond, is intact gebleven. De tekst is bewerkt naar het Nederlands en is uitgebreid in die zin dat de - overleden - gasten, heren, bekend uit culturele, adellijke, politieke kringen, met hun eigen teksten worden geïmiteerd door James. Hij houdt op deze manier de conversatie op klinkende wijze gaande.

Wie zouden er dit jaar bij mevrouw Sophie aan het verjaarsdiner zitten?

Als toeschouwer zit u dicht op de spelers en na afloop gaat u zelf aan tafel en krijgt hetzelfde diner geserveerd als mevrouw Sophie. De formule is gebleken voortdurend succesvol te zijn met uitverkochte voorstellingen:
4200 bezoekers bij 91 voorstellingen in de 6 voorgaande seizoenen.

Spelers Ronald de Bruin, Quirine Donia Dinner for one informatie

  • Van jong tot ouder - van figurant tot acteurs
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk
  • Begeleiding jong talent
  • Communicatietrainingen
  • Wij ondersteunen Stichting Alkmaars Talent (t.b.v. Jeugdcultuurfonds)
Als je bij ons staat ingeschreven als artiest of producent ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Sta je niet ingeschreven maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor algemeen nieuws.

Talpa bedankt Dianne
Dianne was erg enthousiast en we hebben veel aan haar gehad. (red. "Door het oog van de naald promo")

Nogmaals dank voor jullie inzet en wie weet tot in de toekomst!

Groeten,

Copyright, All Rights Reserved 2017 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Semster.