Het programma van het kinderfilmfestival Cinekid is bekend. 

In de herfstvakantie is het weer zo ver, een week lang kunnen kinderen genieten op het Cinekid filmfestival. Het festival is speciaal voor kinderen en is inmiddels verspreid over het hele land. Ze laten de nieuwste films zien, maar de kinderen kunnen ook actief en interactief meedoen, zo kunnen ze stopmotion video's maken, emojo's ontwerpen, een digitaal dagboek maken en nog veel meer leuke, creatieve dingen. Verder zijn er nagesprekken met de acteurs, masterclasses en college's. 

Het festival bestaat al meer dan 30 jaar. Hoe klein het ooit begon met een TV-hoekje met kussens op de grond, tot wat een groot festival het nu is uitgegroeid, met jaarlijks zo'n 60.000 bezoekers. Het festivalhart ligt in de Westergasfabriek, waar ook het medialab is, de grootste digitale interactive mediaspeeltuin. Verder worden er op  verschillende locaties in Amsterdam en andere filmhuizen door heel Nederland leuke dingen voor kinderen georganiseerd. Het festival is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 14 jaar en duurt van 21 t/m 27 oktober. Je kunt je tickets online kopen of op het festival.

Bekijk het programma nu op CINEKID


  • Van jong tot ouder - van figurant tot acteurs
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk
  • Begeleiding jong talent
  • Communicatietrainingen
  • Wij ondersteunen Stichting Alkmaars Talent (t.b.v. Jeugdcultuurfonds)
Als je bij ons staat ingeschreven als artiest of producent ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Sta je niet ingeschreven maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor algemeen nieuws.

Positieve reactie op 1-april-grap

Hahaha 

Super gedaan 

Een 10 plus voor jullie actie

Wacht graag op echte opdrachten 

 

Copyright, All Rights Reserved 2017 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Semster.