Op het Nederlands Film Festival bekijk je de beste films in een gezellige sfeer.

Vorige week is het grootste Film festival van Nederland begonnen, het NFF. Van 20 t/m 29 september kan je op diverse plekken in Utrecht genieten van bijzondere films. Verschillende bioscopen en theaters gooien hun deuren open voor de bezoekers en heel Utrecht staat twee weken in het teken van films, documentaires en alles hieromheen. Het is een plek waar film en documentaire makers de kans krijgen hun werk aan groot publiek te laten zien.

Er worden nationale en internationale films gedraaid van de bekendste filmmakers, maar ook opkomend talent krijgt een doek. Naast dat er films gedraaid worden zijn er ook exposities, studentencompeties, het 48 Hour Film Project, de NFF talkshow, aanstormend muziektalent en als afsluiter de uitreikingen van de Gouden Kalveren. Als bezoeker krijg je de buitengewone kans om bij premieres aanwezig te zijn en met regisseurs en producenten te praten tijdens de Q&A. In het festivalpaviljoen kan je gezellig een drankje doen, VR ervaren en natuurlijk je kaartjes voor de films kopen.

Ook wij van Act4you konden dit festival natuurlijk niet missen. Wij bezochten de bijzondere documentaire 'De kinderen van juf Kiet' en waren bij de Kick-off van het 48 Hour Film Project. In de nieuwsbrief van oktober komt een uitgebreid artikel waarin ook het gesprek met de makers van 'De kinderen van juf Kiet' naar voren komt. Houd je mailbox daarom goed in de gaten.

  • Van jong tot ouder - van figurant tot acteurs
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk
  • Begeleiding jong talent
  • Communicatietrainingen
  • Wij ondersteunen Stichting Alkmaars Talent (t.b.v. Jeugdcultuurfonds)
Als je bij ons staat ingeschreven als artiest of producent ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Sta je niet ingeschreven maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor algemeen nieuws.

Ingrid (in promo Martijn de Wit vloeren)

Langs deze weg wil ik je laten weten dat het gisteren een leuke opdracht was.

Lieve mensen een prachtig huis en een mooie omgeving.

Er zijn foto's gemaakt en er komt een video.

We waren zelfs eerder klaar dan was aan gegeven. Dat was TOP 😊

Hartelijk dank voor de opdracht en hopelijk tot snel.

Copyright, All Rights Reserved 2017 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Semster.