Showreel, castingfilmpje van uw kind? - Dat maken wij voor u ! zie ons youtubekanaal BABBELKOUS 

Regelmatig organiseren wij een opnamedag waarvoor u uw kind kan aanmelden.
Een leuke locatie - VUE Cinema's in Alkmaar, dus mogelijk te combineren met naar de film of dagje Alkmaar stad waar ook van alles te doen is.

Er wordt een filmpje van ca. 3  tot 5 minuten samengesteld uit de opname van ca. half uur. Het materiaal kunt u gebruiken als castingfilm om haar/hem elders aan te melden. Wij koppelen het aan hun profiel in ons bestand. Maar het is ook gewoon leuk om kado te doen aan opa en oma bijvoorbeeld.

Heeft u meer kinderen?  Het is ook mogelijk ze samen aan te melden met keuze: alleen en samen interview of hele opname tezamen. 

Voor een betaalbaar bedrag heeft u een prachtig aandenken.
€ 95,- per kind per film.
Twee kinderen samen in 1 film € 125,-.
Twee kinderen (broertje/zusje) samen en alleen € 150,-
(u krijgt dan 1 film van ca. 6 minuten met 3 delen).
Bedrag is inclusief gratis basisaccount bij Act4you (t.w.v. 7,50).

Eerstvolgende datum is
zaterdag 2 december - dat is special met Zwarte Piet. Hiervoor zijn de kosten: € 50,- inidvidueel gesprek 15 minuten of deelname aan groepje ad € 30,-. Als u zelf een groepje aanmeldt 4 kinderen € 85,-.
zaterdag 20 januari - regulier opnamedag
 (heeft u wel interesse maar past die datum niet, stuur dan toch even mailtje dan houden wij u op de hoogte van nieuwe data)

 

Informatie en/of aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   onderwerp BABBELKOUS 


  • Van jong tot ouder - van figurant tot acteurs
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk
  • Begeleiding jong talent
  • Communicatietrainingen
  • Wij ondersteunen Stichting Alkmaars Talent (t.b.v. Jeugdcultuurfonds)
Als je bij ons staat ingeschreven als artiest of producent ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Sta je niet ingeschreven maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor algemeen nieuws.

VUMC - Med. Psychologie

Ellenor werkt voor ons als trainingsacteur in de geneeskundeopleiding van het VUmc. Ze is een ervaren trainingsacteur en heeft ook op theoretisch niveau veel verstand van zaken. Dit maakt dat Ellenor niet alleen gedrag scherp kan neerzetten, maar ook sterk is in het geven van feedback. We zijn dan ook erg blij met deze reeds jarenlange samenwerking!  - Psycholoog Trainer Medische Psychologie

Copyright, All Rights Reserved 2017 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Semster.