42 ACTS - Marathon tegen kanker

17 mei is de Marathon tegen Kanker - ACT4YOU komt ook in actie.

Deze dag is om geld in te zamelen voor KWF zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden naar deze vreselijke ziekte.Veel BN'rs zullen meedoen aan de acties, hardlopen, triathlon, maar ook andere sponsoracties. Maar iedereen kan zijn steentje bijdragen. En omdat ALKMAAR dit jaar het centrale punt is met LIVE-TV vanaf het Waagplein zal ook Act4you een "Marathon" organiseren. Caroline Tensen presenteert de avond vanaf het podium Waagplein.

Ons PLAN

Een Marathon met  42 ACTS (gerelateerd aan de afstand Marathon) waar publiek bij kan komen kijken. De opbrengst is voor het KWF en we hopen dan 's avonds een mooie cheque te kunnen aanbieden.

De artiesten:  Isabelle Smeele, Nyncke Bergman, Irene Min & Jos van Hooff, Fleur Tiemeijer, Mijke Dhondt, Aysegül Karaca, Terra de Groot, Maj Wouterson, Erna Res & Guido Lamm, Helma Snelooper, Trio Jinxx, Dansers de Bruijn Bonell, Twajo, Srdjan Kekanovic. En ons presentatieduo Roxana Van Der Meulen en Peter Berkhof
Maar we kunnen nog enkele ervaren artiesten inzetten, dus draag jij het KWF een warm hart toe meld je aan en kom optreden.

Datum 17 mei tussen 16 en 20 uur in voormalige bioscoop De Harmonie in Alkmaar. Stuur mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wat je zou kunnen doen voor nummer.

Wat zoeken wij? Zangers, zangeressen, muzikanten, jongleurs, goochelaars, cabaratiers – acteurs/actrices met korte act - kortom artiesten. En natuurlijk heel veel publiek, dus neem je fans mee of kom  kijken met je hele familie.
Je kunt na onze show direct door naar het grote spektakel op het Waagplein (5 minuten lopen).

Stuur een mail met je naam, leeftijd, mobiele nummer en wat je voor ons kunt betekenen.    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    ovv  Marathon KWF

  • Van jong tot ouder - van figurant tot acteurs
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk
  • Begeleiding jong talent
  • Communicatietrainingen
  • Wij ondersteunen Stichting Alkmaars Talent (t.b.v. Jeugdcultuurfonds)
Als je bij ons staat ingeschreven als artiest of producent ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Sta je niet ingeschreven maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor algemeen nieuws.

Enkele reacties na draaidag bedrijfsfilm Mediation College

Het was vandaag hartstikke leuk en gezellig en was ook echt interessant. Ik wil je graag ook erg bedanken voor de  gezellige lunch en zeker weer tot de volgende opnames je kan me altijd boeken - Groet kiran  

Vond het leuk en super interessant - Anita
Het was een fijne figuratie, waarvoor dank!  - Quiny

Copyright, All Rights Reserved 2017 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Semster.