42 ACTS - Marathon tegen kanker

17 mei is de Marathon tegen Kanker - ACT4YOU komt ook in actie.

Deze dag is om geld in te zamelen voor KWF zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden naar deze vreselijke ziekte.Veel BN'rs zullen meedoen aan de acties, hardlopen, triathlon, maar ook andere sponsoracties. Maar iedereen kan zijn steentje bijdragen. En omdat ALKMAAR dit jaar het centrale punt is met LIVE-TV vanaf het Waagplein zal ook Act4you een "Marathon" organiseren. Caroline Tensen presenteert de avond vanaf het podium Waagplein.

Ons PLAN

Een Marathon met  42 ACTS (gerelateerd aan de afstand Marathon) waar publiek bij kan komen kijken. De opbrengst is voor het KWF en we hopen dan 's avonds een mooie cheque te kunnen aanbieden.

De artiesten:  Isabelle Smeele, Nyncke Bergman, Irene Min & Jos van Hooff, Fleur Tiemeijer, Mijke Dhondt, Aysegül Karaca, Terra de Groot, Maj Wouterson, Erna Res & Guido Lamm, Helma Snelooper, Trio Jinxx, Dansers de Bruijn Bonell, Twajo, Srdjan Kekanovic. En ons presentatieduo Roxana Van Der Meulen en Peter Berkhof
Maar we kunnen nog enkele ervaren artiesten inzetten, dus draag jij het KWF een warm hart toe meld je aan en kom optreden.

Datum 17 mei tussen 16 en 20 uur in voormalige bioscoop De Harmonie in Alkmaar. Stuur mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wat je zou kunnen doen voor nummer.

Wat zoeken wij? Zangers, zangeressen, muzikanten, jongleurs, goochelaars, cabaratiers – acteurs/actrices met korte act - kortom artiesten. En natuurlijk heel veel publiek, dus neem je fans mee of kom  kijken met je hele familie.
Je kunt na onze show direct door naar het grote spektakel op het Waagplein (5 minuten lopen).

Stuur een mail met je naam, leeftijd, mobiele nummer en wat je voor ons kunt betekenen.    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    ovv  Marathon KWF

Als je bij ons staat ingeschreven als artiest of producent ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Sta je niet ingeschreven maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor algemeen nieuws.

Gelukkig ook serieuze figuranten - dank aan Tom

In de nieuwsbrief van juli schrijf je dat soms figuranten niet komen opdagen. Dus ik (Nel) laat graag ook een ander verhaal horen.

 Tom kreeg donderdagmiddag uitslag van zijn studie/ laatste toetsen van maandag en dinsdag. Die waren beslissend of hij door kon gaan. Hij heeft ze gehaald. Dus hij wilde dat ‘s avonds met studiegenoten gaan vieren. Een kwartier later donderdagmiddag kwam bericht  of hij naar Arnhem kon komen vrijdagmorgen voor het figureren.

Hij is niet gaan feest vieren. Om 5.30 uur stond de wekker, om om 8.10 uur in Arnhem te zijn. Hij plande expres een trein eerder dan nodig was, om er echt op tijd te zijn. Alleen het openbaar vervoer dreigde roet in het eten te gooien: de trein in A’dam of Utrecht ging niet. Uiteindelijk is hij, met vertraging, in Arnhem aangekomen om half negen.

En hij had er , zoals hij het noemde, een leuke ervaring met de opnames en het spelen. De figuranten maakten kennis met gedetineerden, kregen het werk te zien wat die deden. Al met al, ondanks de lange en vertraagde reis, vond hij het een interessante  ervaring.

Goed weekeinde,

  • Van jong tot ouder - van figurant tot acteurs
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk
  • Begeleiding jong talent
  • Communicatietrainingen
  • Wij ondersteunen Stichting Alkmaars Talent (t.b.v. Jeugdcultuurfonds)
Copyright, All Rights Reserved 2017 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Semster.