Zodra je je hebt ingeschreven bij ons kan een producent je boeken. Met een basisaccount wordt een profielfoto vertoond. Echter als je een Profiel Plus Account hebt dan maak je wel meer kans, je kunt meer foto's plaatsen, meer informatie over jezelf en ook film- en geluidsmateriaal toevoegen. Het is steeds belangrijker om goed beeldmateriaal te laten zien, liefst een showreel (wij die desgewenst verzorgen).  Producenten kunnen zelf een keuze maken op de website, maar ze kunnen ook ons ook de opdracht geven en dan maken wij een voorselectie. Ook dan is het goed dat wij voldoende recente informatie van je hebben.

Wat is belangrijk?

* Zorg dat je profiel altijd up-to-date is, zowel de informatie als de foto's. Je mag eigen fotomateriaal gebruiken, maar beter nog is het professionele castingfoto's te laten maken. Wij werken samen met o.a. Fotostudio Lucien Kroon in Alkmaar. Voor slechts € 70,-
   een hele set. Voor informatie wat goede castingfoto's zijn - lees meer Castingfoto's

* Kijk zelf regelmatig bij de oproepen of er iets bij is waar je voor in aanmerking kunt komen. Wij plaatsen oproepen tevens op onze Facebookpagina, dus LIKE.

* Wil je meer dan figureren volg dan af en toe een relevante workshop om verder te komen.

* Inschrijving van minderjarigen worden door ons gecheckt. Ouders dienen akkoord te zijn met de inschrijving! Wij sturen derhalve een oudertoestemmingsformulier met het verzoek dat de ondertekenen.


Inschrijven kan online, volg de stappen.
1. Maak account aan en betaal inschrijfgeld - basisaccount eenmalig.  Profiel Plus is een jaarabonnement

2. Zodra je betaling bij ons binnen is krijg je bericht dat je kunt inloggen. Maak dan zo snel mogelijk een profiel aan.

3. Wij  hopen spoedig een leuke opdracht voor je te hebben. 

 

INSCHRIJVING EN BOEKINGEN CONFORM Algemene_Voorwaarden_Artiest_2016.pdf

In het kader van de nieuwe regelgeving AVG staat hier informatie over het PROTOCOL persoonsgegevens


 

 

  • Van jong tot ouder - van figurant tot acteurs
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk
  • Begeleiding jong talent
  • Communicatietrainingen
  • Wij ondersteunen Stichting Alkmaars Talent (t.b.v. Jeugdcultuurfonds)
Als je bij ons staat ingeschreven als artiest of producent ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Sta je niet ingeschreven maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor algemeen nieuws.

Het waren erg prettige mensen om mee samen te werken, heel gastvrij en het draaien an sich werd goed geregisseerd. Jeroen is een fijne collega, goed voorbereid en hij gaf ook naturel tegenspel. Het stond er bijzonder snel op, hoop dat het resultaat mooi wordt! 

Copyright, All Rights Reserved 2018 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Semster.