Masterclass Cameratraining - Laurien Verstraten - datum nog niet bekend

Cursus inhoud
Datum, tijd & locatie:
Datum volgt
14.00 - 17.00 uur
ALKMAAR
Kosten
€ 340.-
Extra informatie

Omdat er voor deze Masterclass geen korting geldt voor Profiel Plus-leden bieden wij aan je een week gratis in de SPOTLIGHT op onze homepage te vermelden.

 

Laurien Verstraten bekend als presentatrice van diverse programma's op RTL.  Ze interviewt veel ondernemers tijdens beurzen maar ook bij hun bedrijf. Tijdens zo'n interview is het belangrijk dat je goed voorbereid bent, goede vragen stelt maar ook bewust bent van hoe je op camera overkomt. 

Speciaal voor Act4you zal Laurien Verstraten een masterclass geven.
Tijdens deze middag leer je hoe te bewegen voor de camera, de do’s en dont’s.
De fijne kneepjes van haar mooie vak als presentatrice.
En natuurlijk zal er geoefend worden zodat je met de feedback direct aan de slag kunt.

Laurien Verstraten (35) was ooit jurylid tijdens de Act4Warchild talentenjacht en daarna bij “Alkmaars Talent”. Inmiddels zagen we haar als actrice gezien in GTST, Moordvrouw, Bluf, dokter Tinus en de jeugdserie Brugklas. Ze presenteert het programma ‘Ondernemerslounge’ op RTL7.

Prijs voor deze masterclass  € 340,00.  Sta je ingeschreven met een PROFIEL PLUS account dan krijg je als extraatje een week gratis plaatsing "In the spotlight" op onze homepage.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar trainingenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onderwerp MASTERCLASS Cameratraining – graag vermelden: je naam, leeftijd, mobiele nummer en of je al ervaring hebt.

 

Heb jij ambities om te gaan presenteren of wil jij tips van een vakvrouw hoe om te gaan voor de camera dan is deze middag een prachtige kans.

 

 

Meld je nu aan!
Copyright, All Rights Reserved 2018 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Totoweb.