2-Daagse Cursus trainingsacteren bij mediation - 30 sept/1 okt.

Cursus inhoud
Datum, tijd & locatie:
30 sept / 1 okt
09.30 - 16.30 uur
Alkmaar of Amsterdam
Kosten
Amsterdam en Alkmaar: € 850,- (incl. BTW)
evt. Zwolle: € 890,- (incl. BTW)
locatie wordt nader bepaald
Extra informatie

 

Kosten zijn incl. koffie/thee en lunch / geef bij aanmelding voorkeur locatie op  (is geen garantie tot plaatsing) 


Als er door Coronamaatregelen geannuleerd moet worden zal er gezamenlijk een nieuwe datum gekozen worden. Lukt dat niet dan krijg je cursusgeld retour.

Nadere informatie via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 06-30035399

En dan wellicht nog een belangrijke tip welke vanuit de NVVT kwam. Je kunt subsidie aanvragen voor bijscholing in de culturele sector. Kijk op de website Werktuig PPO voor informatie.

https://werktuigppo.nl/

Cursus trainingsacteren bij mediation

Waarbij wordt een trainingsacteur ingezet en hoe kan je ondersteuning bieden bij hun opleiding. Hoe speel je in op de interventies die de mediator doet of nalaat. Hoe bied je een platform waarmee de mediator zijn vaardigheden kan laten zien. Hoe ga je om met casuïstitiek van een conflict.

Er wordt geoefend met rollenspelen. 

Deze cursus is voor trainingsacteurs die zich in dit vakgebied willen specialiseren. Ook als je niet bij mediationopleidingen aan de slag gaat - de communicatietechnieken zijn bij andere trainingen ook goed toe te passen. 

De cursus wordt gegeven door Ellenor Spreeuw , zij heeft de mediationopleiding gevolgd en werkt al sinds 2005 als trainingsactrice en co-trainer bij Mediationopleidingen.
Co-trainer is Audrey Pocorni (mediator/trainier)

Om hieraan deel te kunnen nemen is het van belang dat je al ervaring hebt als trainingsacteur. Eventueel zijn mediators met acteerervaring ook welkom.

Meld je nu aan!

Vul een naam in.
Vul een e-mail adres in.
Vul een telefoonnummer in.
Selecteer een cursus
0.00 EUR
Kies een betaalmethode
Invalid Input

Copyright, All Rights Reserved 2018 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Totoweb.