Begrijpt u wat ik bedoel?

Goede communicatie is van groot belang om misverstanden te voorkomen. Intern het contact tussen collega's onderling, tussen medewerkers en leidinggevenden en extern met klanten. Komt de boodschap goed over?

Een communicatietraining voor nieuw personeel, maar ook een "opfriscursus" voor medewerkers die al een tijd in dienst zijn, is een goede investering.

Wij kunnen u daarbij van dienst zijn met onze ervaren trainingsacteurs.

Heeft u een account, dan kunt u zelf zoeken in ons bestand door te zoeken op trainingsacteur. Heeft u geen account, maar wilt u vrijblijvend meer informatie, stuur dan een mail of bel ons even op.

Desgewenst kunnen wij ook een complete training voor u organiseren met ondersteuning van één of meerdere trainingsacteurs.

Tijdens een rollenspel wordt meestal snel duidelijk wat er "anders" kan in de communicatie en wat het effect daarvan is. Een training met ondersteuning van een rollenspel heeft ruime meerwaarde.

Kostbaar is de wijsheid door ervaring verkregen (R. Ascham)

Wij hebben tientallen trainingsacteurs en werken samen met trainers die werkzaam zijn in diverse branches. Met ervaring in het bedrijfsleven en ruime acteerervaring vertolken onze acteurs diverse rollen. Enkele voorbeelden: patiëntengesprekken (diverse onderwerpen), verkoopgesprekken, klantgerichtheid, klachtenafhandeling, balietraining, agressie, functioneringsgesprekken, slecht nieuws etc. Onze specialisatie is acteren in conflictgesprekken, zoals bij een mediationopleiding. 
Het oefenen met een acteur is prettiger en efficiënter dan met een medecursist, omdat de acteur wensen van de trainer/cursist kan vervullen en kan inspelen op de oefenstof. De cursist krijgt constructieve feedback. 

Tarieven zijn onder andere afhankelijk van de zwaarte van de rollen, de omvang van de opdrachten de voorbereidingstijd en worden daarom in overleg bepaald. Tijdens een persoonlijk gesprek (eventueel telefonisch) inventariseren wij uw wensen en maken een offerte op maat.

Vanaf € 150,- per dagdeel tot ca. € 200,- per dagdeel voor acteurs met specialisme in bepaalde branche.

Wij hebben ook een aantal trainingsacteurs in opleiding die wel al enige ervaring hebben. Zij werken voor een relatief lager tarief.

 

 

Acteurs voor agressietrainingen

Zie korte impressie

Voor informatie kunt u bellen met Ellenor Spreeuw 06-30035399 of stuur een email met uw vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Korte film impressie werken met acteurs 


Wij werken o.a. voor Mediaton College mediation educatie centrum  logo ondernemen werkt LimeTree VUMC 

 

lid van   NVVT

 

 

  • Van jong tot ouder - van figurant tot acteurs
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk
  • Begeleiding jong talent
  • Communicatietrainingen
  • Wij ondersteunen Stichting Alkmaars Talent (t.b.v. Jeugdcultuurfonds)
Als je bij ons staat ingeschreven als artiest of producent ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Sta je niet ingeschreven maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor algemeen nieuws.

Irene & friends over Culturele Marathon KWF

Het was een aparte ervaring het optreden in de Harmonie! Dank je wel voor je organisatie en de warme ontvangst. We hebben genoten in ieder geval en er waren mooie optredens bij!


 

Copyright, All Rights Reserved 2018 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Semster.