Presentatrice zorgfilm

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 20-35

Arka Media zoekt een presentatrice voor een filmpje/e-leraning voor Noordhoff Health (gezondheidszorg). Een vlotte, jonge dame (zeg ca. 20-35 jaar). De opname vinden plaats in de studio in Apeldoorn week 47 of 48.
Ervaring met studio-opname (greenscreen) en autocue gewenst

Vergoeding € 200,- dagdeel (max 5 uur) ex btw/reiskosten.

Stuur je aanmelding met CV, recente foto en beeldmateriaal presentatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Journalist

Geslacht: man en/of vrouw
Leeftijd: 18-60

Wij zoeken een (aankomend) journalist die voor ons interviews wil gaan doen met artiesten, producenten, figuranten. Op dit moment online en later ook op locatie. Zowel voor schriftelijke vermelding op de website, de nieuwsbrief als ook video-opnames (vlog).

Eisen/wensen:
Je hebt ervaring, of je bent in opleiding voor journalist
Bij voorkeur interesse en kennis van zowel schriftelijke als ook video-interviews
Contactueel
Ervaring in werken met Zoom

Vergoeding is vanaf € 15,00 voor eenvoudig online tot € 30,00 voor uitgebreider interview.
Indien er op locatie afspraak plaatsvindt en niet in bezit van studenten OV dan reiskostenvergoeding.

Stuur je sollicitatie met CV en recente foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv journalist

Trainingsacteur met ruime ervaring binnen mediation

Leeftijd: 30 - ca. 50

Voor onze team trainingsacteurs mediation hebben wij een vacature voor een man. Een ervaren trainingsacteur die ook minimaal een jaar ervaring heeft met mediatongesprekken. 

Aanmelden door mail met CV en foto te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Na een eerste selectie
volgt een auditiegesprek

NB:  Heb je wel interesse als trainingsacteur maar nog geen ervaring binnen de mediation, in september is er een 2-daagse specialisatiecursus, zie cursusagenda

Copyright, All Rights Reserved 2018 Act4you | Webdevelopment & Hosting by Totoweb.